Mekaniikkasuunnittelijoita (sähköteollisuus)

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan asiantuntijayritykseemme  

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA  (sähköteollisuus)

vakituiseen työsuhteeseen. Työllistyt Tampereen toimipisteemme kirjoille mutta voit halutessasi työskennellä joustavasti mistäpäin Suomea tahansa. Alussa toivomme kuitenkin, että pystyt osallistumaan muutaman viikon mittaiseen perehdytykseen asiakkaamme tiloissa. 

Mekaniikkasuunnittelijana ALTENilla tehtäviisi kuuluvat mm. mekaniikkasuunnittelu liittyen sähkölaitteiden paikoitukseen, kannatukseen sekä kiinnityksiin. Työskentelet yhdessä omien suunnittelijoidemme sekä asiakkaidemme suunnittelijoiden kanssa. Tehtäväsi voivat painottua oman mielenkiintosi mukaan esimerkiksi prosessi- ja energiateollisuuden koneiden ja laitteiden suunnitteluun tai liikkuvien työkoneiden suunnitteluun.

Vaatimukset

Etsimme henkilöä, jolta löytyy soveltuva koulutus, esim. konetekniikan insinööri tai DI, sekä mielellään vähintään 2-5 vuoden suunnittelukokemusta työelämässä. Toivomme myös, että käytät sujuvasti jotain alan mallinnusohjelmista (Inventor, SolidWorks, Catia, NX). Arvostamme tuotetiedonhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemusta.Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta sähkölaitteiden/-laitteistojen mekaniikkaratkaisujen suunnittelusta.

Teemme töitä läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten asiakaspalveluhenkinen työskentelyote ja hyvät kommunikaatiotaidot ovat tässä tehtävässä eduksesi. Toivomme, että pidät tiimityöskentelystä ja olet valmis ottamaan vastuuta projekteissa. Jos pidät ongelmien ratkaisusta ja innovatiivinen ajattelutapa kuuluu vahvuuksiisi, tässä työssä pääset varmasti hyödyntämään näitä taitoja.  

Muuta

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.  Vakituiset työntekijämme ovat myös oikeutettuja työsuhdepolkupyörään. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 11.10.2021. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Heikki Salo, puh. 040 188 3132.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 10/09/2021
Location Tampere | Finland
Recruiter Aino Karhu
Haku päättyy 11/10/2021
Reference Number Heikki Salo