Automaatiosuunnittelija

Tehtävät

Kiinnostaisiko sinua työskennellä teknisenä asiantuntijana teollisuuden laitevalmistajan monipuolisissa ja mielenkiintoisissa automaatiosuunnitteluprojekteissa osana asiakkaalla toimivaa tiimiämme? Mikäli vastauksesi on kyllä, saatat olla etsimämme automaatiosuunnittelija, sillä haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työskentelypaikkasi sijoittuu asiakkaamme toimitilaan pääkaupunkiseudulla. Työssä on myös mahdollisuus päästä matkustamaan asiakkaan käyttöönottoprojektien kautta.

Toivoimme, että sinulla olisi jo hieman aikaisempaa työkokemusta automaatiosuunnittelun parista, mutta arvostamme kuitenkin rohkeaa asennetta sekä kiinnostusta konsultin työhön. Tehtävässä tarvitaan Structured Text -ohjelmoinnin hallintaa ja kokemusta PLC-ohjelmoinnista. Myös tuntemus yleisimmistä PLC-teknologioista auttaa sinua menestymään tehtävässä. Kokemus ohjelmoinnista luetaan eduksesi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Vaatimukset

Näiden ominaisuuksien lisäksi etsimältämme osaajalta löytyy:

  • Automaatio- ja/tai sähkötekniikkaan painottunut koulutustausta (insinööri tai DI)
  • Oma-aloitteinen työote ja itsenäisen työskentelyotteen lisäksi hyvät tiimityöskentelytaidot
  • Asiakaslähtöinen palveluasenne ja halua ottaa vastuuta projektien sujuvasta etenemisestä
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen osaamista

Muuta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan globaalissa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Koska haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka, kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää, minkä vuoksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin tarjoamalla työntekijöillemme liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon. Huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Jos kiinnostuit tehtävästä, liity asiantuntevaan sekä innokkaaseen tiimiimme lähettämällä ansioluettelosi hakemuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.10.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490
Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 09/09/2021
Location Helsinki
Recruiter Marika Hasanen
Haku päättyy 03/10/2021
Reference Number AD001114