Mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Haemme kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Varsinainen työskentelypaikkasi sijoittuu asiakkaamme toimitilaan pääkaupunkiseudulla.

Mekaniikkasuunnittelijana pääset työskentelemään laitesuunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä osana asiakkaalla toimivaa asiantuntevaa tiimiämme. Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät koostuvat erilaisista mekaniikkasuunnittelun tehtävistä, ja ne voivat pitää sisällään esimerkiksi elektroniikkalaitteiden tai koneiden suunnittelua, mallinnusta tai tuotekehitystä. Lopullinen tehtävänkuva muodostuu kuitenkin ajankohtaisten projektien perusteella. Toivomme, että olisit jo kartuttanut hieman aikaisempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelijan tehtävistä, mutta arvostamme rohkeaa asennetta ja kiinnostusta konsultin työhön. Katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy aiempaa kokemusta meriteollisuuden ja/tai kaivosteollisuuden parista työskentelystä. Myös kokemus ohutlevy- tai teräsrakennesuunnittelusta on hyödyksi tässä tehtävässä.

Vaatimukset

Etsimältämme osaajalta löytyy:

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Vähintään yhden 3D-suunnitteluohjelmiston hyvää hallintaa (esim. SolidWorks, Vertex G4, Inventor)
  • Aiempaa kokemusta projektityöskentelystä
  • Kyky hahmottaa suuriakin kokonaisuuksia
  • Tarkka, huolellinen ja oma-aloitteinen työote
  • Asiakaslähtöinen palveluasenne ja halua ottaa vastuuta projektien sujuvasta etenemisestä
  • Suomen kielen taidon lisäksi sujuvaa englannin kielitaitoa

Muuta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan globaalissa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Koska haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka, kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille henkilöstömme kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää, minkä vuoksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin tarjoamalla työntekijöillemme liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon. Huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Jos kiinnostuit tehtävästä, liity asiantuntevaan sekä innokkaaseen tiimiimme lähettämällä ansioluettelosi hakemuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.10.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa:

Business Manager Ilpo Hämäläinen, puh. +358 40 352 6490
Business Manager Veli Laurila, puh. +358 40 631 3893

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 09/09/2021
Location Helsinki
Recruiter Marika Hasanen
Haku päättyy 03/10/2021
Reference Number AD001113