Laitos- ja putkistosuunnittelijoita

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme 

LAITOS- & PUTKISTOSUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle ja Jyväskylään.

Tehtävässä pääset työskentelemään erilaisissa asiakkaidemme energia- ja prosessiteollisuuden suunnitteluprojekteissa. Päiväsi voivat pitää sisällään mm. putkireittien määrittämistä, layoutien luomista ja esimerkiksi kannakkeiden suunnittelua. Tehtävässä työskentelet osana tiimiä ja työskentelypaikkasi tulee sijaitsemaan asiakkaamme tiloissa. Nuoremmat suunnittelijat pääsevät alkuun työskentelemään kokeneemman suunnittelijan avustuksella, joten hae siis rohkeasti, vaikka suunnittelukokemusta vielä puuttuisikin.

Vaatimukset

Etsimme tehtävään henkilöä, jolta löytyy insinöörin tai DI:n tutkinto esimerkiksi kone- tai energiatekniikan alalta. Voit olla myös vastavalmistunut tai opintojen loppusuoralla, tärkeintä meille on aktiivinen asenne ja halu oppia ja kehittyä suunnittelun asiantuntijaksi. Toivomme myös, että tunnet alan suunnitteluohjelmistoja, esimerkiksi PDMS, E3D, Vertex G4 Plant tai Autodesk Pland 3D. Aiempi kokemus 3D-laite- tai laitossuunnittelusta on tässä tehtävässä eduksesi, sillä se helpottaa alkuun pääsemistä. Arvostamme myös kokemusta laitosten kunnossapitotehtävistä tai laitteiden/putkistojen asennusten ja asennusvalvonnan parista. Koska työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, odotamme sinulta asiakaslähtöistä työskentelyotetta sekä hyviä kommunikointitaitoja. Tässä tehtävässä työskennellään osana tiimiä, joten toivomme että nautit yhdessä tekemisestä

Muuta

Tarjoamme sinulle työpaikan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia.  Vakituiset työntekijämme ovat myös oikeutettuja työsuhdepolkupyörään. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä ja huolehdimme myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Asiakkaan tiloissa työskenteleville suunnittelijoillemme maksamme palkan päälle komennuskorvauksen.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 11.10.2021. Aloitamme hakemusten läpikäymisen heti ja kutsumme sopivia hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Mainitsethan hakemuksessasi myös, kummalla paikkakunnalla olisit kiinnostunut työskentelemään. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Heikki Salo, puh. 040 188 3132.

ALTEN Finland löytyy nyt myös Instagramista, ota meidät seurantaan @alten.finland ja kurkkaa, millaiselta arki meillä näyttää. 🙂 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 09/09/2021
Location Tampere - Jyvaskyla
Recruiter Aino Karhu
Haku päättyy 11/10/2021
Reference Number Heikki Salo