Frontend Developer

Tehtävät

Haluatko päästä työskentelemään huippujen kollegoiden kanssa asiantuntijalähtöisessä yhteisössä, jonne on aidosti hauska tulla töihin? Haluamme olla juuri sinulle paras työpaikka, jossa arki on sujuvaa ja missä huolehdimme myös sinun ammatillisesta kehittymisestä. Kannustamme ja tuemme asiantuntijoitamme osallistumaan osaamista kehittäviin tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden edetä haluamallasi urapolulla. Kuuntelemme toiveitasi ja pääset osallistumaan avoimen yhteisömme kulttuurin sekä toimintatapojen kehittämiseen. Meillä sinulla on tilaa itseohjautuvuudelle ja olla juuri se oma itsesi.

Työnteon vastapainona, meille on erityisen tärkeää huumorintajuinen ja yhtenäinen työyhteisö. Viihdymme yhdessä myös työajan ulkopuolella mm. kokoontumalla toimistollemme nauttien gourmet kahvista,  jääkaappien antimista, Lan Partyista sekä kattoterassista. Tällä hetkellä  suunnittelemme jo seuraavan lasketteluviikonlopun ajankohtaa Keski-Euroopan Alpeille.  😉

Vaatimukset

Mitä toivomme sinulta

Olet innostunut moderneista frontend-teknologioista ja niiden tarjoamista mahdollisuuksista asiakkaiden haasteiden ratkaisuun. Suhtaudut ammattiylpeydellä koodisi laatuun, joten sitä on helppo lukea, jatkokehittää, ylläpitää ja testata. Työntekopaikan suhteen olemme hyvin joustavia, halutessasi voit työskennellä joko meidän Helsingin toimistollamme tai täysin etänä hieman projektin tarpeista riippuen.

Olet etsimämme Frontend Developer, mikäli sinulta löytyy aiempaa työkokemusta ohjelmistokehittäjän tehtävistä sekä vahvaa osaamista joistakin seuraavista tai vastaavista frontend-teknologioista: React, JavaScript, Typescript, HTML, CSS.
Lisäksi arvostamme jo sinulla on:

  • tietokantaosaamista ainakin relaatiotietokannoista, eduksi katsomme myös osaamisen dokumentti- sekä key-value-tietokantojen osalta
  • kokemusta API-rajapinnoista (REST, JSON), eduksi katsomme lisäksi osaamisen GraphQL, Websocket sekä API-management teknologioista
  • hyviä kommunikaatiotaitoja sekä kykyä toimia dynaamisessa ja ketterässä kehitystiimissä
  • innostusta auttaa ja sparrata kollegoiden kanssa ja kehittää tiimin toimintaa

Muuta

Toimimme pääosin Helsingissä, Tampereella ja Oulussa itsenäisenä IT-yksikkönä osana globaalia teknologia-alan yritystä. Toimintamme on keskittynyt pääkaupunkiseudulle, mutta asiakkaita on myös muualla Suomessa sekä Euroopassa. Altenin IT-yksikössä työskentelee tällä hetkellä reilu sata asiantuntijaa, josta muodostuu tiivis yhteisö alamme johtavia asiantuntijoita. Meillä saat mahdollisuuden työskennellä halutessasi myös ulkomailla.
Palkkaamme jatkuvasti loistavia asiantuntijoita myös ilman tiedossa olevaa toimeksiantoa, sillä emme halua menettää tilaisuutta saada sinua joukkoomme. Mikäli saimme herätettyä mielenkiintosi ja haluat liittyä tiimimme, lähetä hakemus oheisen linkin kautta, niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Lisätiedot
Publication date 03/09/2021
Location Helsinki
Recruiter Nina Nevalainen
Haku päättyy 03/10/2021
Reference Number Tony Keisala