Käyttöönottajia

Tehtävät

Haemme nyt kasvavaan ja kansainväliseen asiantuntijayritykseemme

KÄYTTÖÖNOTTAJIA

Tampereen toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset työskentelemään teknisenä asiantuntijana asiakkaidemme monipuolisissa käyttöönottoprojekteissa. Etsimme sekä nuorempia että kokeneempia käyttöönottajia, ja tärkeintä meille onkin oikea asenne sekä kiinnostus konsultin työhön. Haemme monipuolista osaamista erilaisiin rooleihin, ja lopullinen asiakasprojekti valitaan aina hakijan oman taustan ja kiinnostuksen perusteella. Projekteja on sekä kotimaassa että ulkomailla, asiakkaasta riippuen, ja saatat työskennellä niissä joko itsenäisenä asiantuntijana tai osana tiimiä.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:

  • Automaatio-, sähkö- tai energiatekniikkaan painottunutta koulutustaustaa
  • Aiempaa kokemusta teollisuus- ja prosessiautomaatiosta
  • Kokemusta asennustehtävistä, suunnittelusta, asennusvalvonnasta ja/tai käyttöönotoista
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen), muu kielitaito eduksi
  • Matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla

 

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä raudanlujien ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia, ja laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä mm. laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen avulla.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaisia suuryrityksiä, ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa, ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin.

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisesta linkistä 6.6.2021 mennessä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antavat tarvittaessa: Coaching Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273 ja Teollisuuden sähkö- & automaatioyksikön johtaja Tuomas Tihinen, puh. 040 744 4967.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 30/04/2021
Location Tampere
Recruiter Aino Karhu
Haku päättyy 06/06/2021
Reference Number AD001033