Pääsuunnittelija

Tehtävät

Kasvava ja kansainvälinen asiantuntijayrityksemme hakee nyt

PÄÄSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme työskentelemään asiakkaamme haastavien projektien parissa.

Olet kartuttanut jo vankkaa työkokemusta laite-, laitos-, ja layout-suunnittelusta sekä materiaalinkäsittely- ja kappaleenkäsittely laitteista. Sinulla on ymmärrystä lujuusopista, teräsrakenteista ja hoitotasoista. Kokemusta sinulta löytyy erilaisten projektien vetovastuusta ja osaat myös hahmottaa isojakin projektikokonaisuuksia.

Työntekijänä olet haasteita pelkäämätön tekijä, jolla on aktiivinen työote asioiden hoidossa. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet valmis opastamaan sekä ohjaamaan muita suunnittelijoita.Tekijänä olet oma-aloitteinen ja sinulla on halua kasvaa sekä kehittyä urallasi vielä vaativampiinkin työtehtäviin

Vaatimukset

Työssä menestyäksesi:

  • Soveltuvaa teknisen alan koulutusta Insinööri/DI
  • Yli viiden vuoden työkokemus
  • Laajojen kokonaisuuksien hallinta ja hyvä hahmotuskyky (3D & 2D)
  • AutoCAD -osaamista
  • 3D-ohjelmin hallinta esimerkiksi Solikka, Inventor (kokemusta vähintään kahdesta)
  • Sujuvaa Suomen ja Englannin kielen taitoa

Toivomme Sinulta:

  • Aikaisempaa osaamista suunnittelusta, suunnittelun vetotehtävistä ja nuorten opastamisesta.
  • Projektista riippuen valmiutta pitää yhteyttä myös asiakkaisiin
  • Erinomaisia organisointi- ja priorisointikykyjä
  • Ongelmanratkaisukykyä ja innovatiivista ajattelua

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Kykenemmekin tarjoamaan suunnittelijoillemme monipuolisesti erilaisia projekteja ja vastaamaan heidän yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiinsa.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 23.05.2021. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Roope Rahikainen, puh. 040 6821832

 

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 30/04/2021
Location Lahti
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 23/05/2021
Reference Number AD001032