Sähkösuunnittelija (tehoelektroniikka)

Tehtävät

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA (TEHOELEKTRONIIKKA)

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

Tarjoamme sinulle tehtäviä, jossa toimit teknisenä asiantuntijana sähkösuunnitteluprojekteissa joko toimistolta tehtävien projektien parissa tai komennuksella asiakkaidemme tiloissa Pirkanmaalla. Etsimme sekä uransa alkuvaiheessa olevia osaajia että monen vuoden osaamisella varustettuja konkareita useiden eri asiakasprojektien pariin.

Vaatimukset

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, jonkin verran kokemusta sähkösuunnittelusta sekä kehittämisintoista asennetta. Meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki, eli hae paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään.

Hakijoilta toivomme:

  • Soveltuvaa koulutusta sähkötekniikan alalta (esim.sähkövoima, tehoelektroniikka, insinööri/diplomi-insinööri)
  • Tehoelektroniikan tuntemusta
  • Tehoelektroniikan jäähdytysratkaisujen tuntemusta
  • Kokemusta testauksesta ja niissä käytettävistä työkaluista
  • Nykyaikaisten suunnittelutyökalujen, esim. EPLAN, E3, Comos, CADS, NEPLAN ja 3D-ohjelmistojen osaamista.
  • Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Meillä saat haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työkalut, mukavat työkaverit ja kilpailukykyiset edut. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan innovatiivisessa työympäristössä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.05.2021 alla olevasta linkistä. Huomioithan, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Tutustu myös muihin avoimiin paikkoihimme osoitteessa www.alten.fi. Löydät meidät myös LinkedInistä sekä Facebookista nimellä ALTEN Finland. 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Heikki Salo, puh. 040 188 3132.

Ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytointiprosessin etenemisestä viimeistään kahden viikon kuluttua hakuajan päättymisestä.

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 29/04/2021
Location Tampere
Recruiter Aino Karhu
Haku päättyy 31/05/2021
Reference Number AD001031