Projekti-insinööri

Tehtävät

Kansainvälinen asiakasorganisaatiomme etsii nyt 

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ 

Vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Hyvinkäälle. 

Asiakkaamme tarjouskannan kasvaessa etsimme nyt ripeää ja oma-aloitteista tekijää tarjoustehtävien hoitoon. Tehtävässä työskentelet asiakaan tiloissa yhdessä asiakkaan ja ALTEN Finlandin muiden työntekijöiden kanssa. 

Tehtäviisi kuuluu asiakkaan tuotteiden tarjousten laskentaa yrityksen räätälöidyillätyökaluilla. Työ onosinhyvin itsenäistä, mutta vaatii hyviä kommunikointi- ja tiimityötaitoja. Tarjousten muodostaminen vaatii monenlaista selvitystyötä mm. soveltuvan teknisen ratkaisun valitsemiseksi. Yhteistyötä tehdään tiiviisti esimerkiksi layout-, sähkö- ja mekaniikkasuunnittelun kanssa. Konkretisoituvien projektien tukitoimet voivat kuulua tehtävänkuvaan. Tehtävässä et olet yksin, vaan apua saat muilta organisaation jäseniltä.

Vaatimukset

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Teknistä tai kaupallista tutkintoa, lähtökohtaisesti korkeakoulututkintoa
  • Teknistä hahmotuskykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti (suomeksi ja) englanniksi 
  • MS Office-ohjelmiston tuntemusta 
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Aikataulujen noudattamista ja kunkin projektin ainutlaatuisten tarpeiden ymmärtämistä

Eduksi katsotaan:

  • Kokemus toimitus- tai tarjousympäristössä työskentelystä
  • ERP-järjestelmäosaaminen
  • Teknisten piirustusten lukutaito ja tuntemus 
  • Ymmärrys PDM-järjestelmistä ja tuotekonfiguraatioista

Muuta

Tarjoamme sinulle haastavan toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalan hierarkian omaavassa työyhteisössä, yhdessä raudanlujien ja apuaan antavien oman alansa ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen sekä toimintamme kehittämiseen. 

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 

Yhteistyökumppaneihimme Suomessa kuuluu jo useita pohjoismaalaisia suuryrityksiä ja asiakaskuntamme laajentuu jatkuvasti. Toimintamme kasvaa kaiken aikaa ja kykenemme näin vastaamaan myös henkilöstömme yksilöllisiin kasvu- ja kehittymistarpeisiin. 

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavista konsultointi- ja suunnittelutoimistoista? Tartu siinä tapauksessa tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 23.05.2021 oheisesta linkistä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, silläaloitammehaastattelut ja voimme tehdä palkkauksen jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experienced Business Manager Matti Peltola, puh. 040 635 9896

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 27/04/2021
Location Hyvinkää
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 23/05/2021
Reference Number AD001030