Mekaniikkasuunnittelija

Tehtävät

Haluatko päästä työskentelemään yhdessä Euroopan johtavassa suunnittelutoimistossa?

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme nyt joukkoihimme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteellemme, työskentelemään tulevissa asiakasprojekteissamme. Työskentelypaikkasi voi sijaita myös asiakkaan toimipisteessä.

Rekrytointiprosessilla valmistaudumme kesän jälkeen odotettavissa olevaan yleiseen maailmantalouden piristymiseen. Työ voi alkaa sopimuksen mukaan. Mahdollinen irtisanomisaika nykyisestä työstä ei siis ole esteenä. Lopullinen tehtävänkuva sekä työskentelypaikka muotoutuu hakijan oman osaamisen sekä ajankohtaisten asiakastarpeiden perusteella.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:  

  • Soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (insinööri tai DI)
  • Aikaisempaa kokemusta 2D ja 3D suunnitteluohjelmista
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua sekä halua oppia uutta
  • Valmiuksia työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä
  • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Muuta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen toimenkuvan kansainvälisessä työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan. Meillä pääset työskentelemään rennossa ja matalahierarkkisessa työyhteisössä yhdessä ammattitaitoisten ja avuliaitten ammattilaisten kanssa. Me haluamme olla sinulle paras mahdollinen työpaikka. Kuuntelemme toiveitasi, arvostamme mielipiteitäsi ja panostamme avoimen työyhteisön ylläpitämiseen ja toimintamme kehittämiseen.

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden arjen irtiottoihin työajantasausvapailla eli pekkasilla. Kattava työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.05.2021 oheisesta linkistä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Coaching Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. +358 (0)40 619 5696

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 27/04/2021
Location Kotka
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 31/05/2021
Reference Number AD001028