Embedded Software Developer

Tehtävät

Kaipaatko uusia haasteita? ALTEN Finland etsii riveihinsä sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehittäjää Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. Toimenkuvan ytimessä on ongelmanratkaisu hyödyntäen C- ja C++ -kieliä sekä projektikohtaisia teknologioita.

Meillä: 

  • työnkuvasi on vaihteleva ja tarjoaa mahdollisuuden kasvuun 

  • pääset vaikuttamaan ohjelmistokehityksemme suuntaviivoihin ja asiakasprojekteihin 

  • olet osa ammattitaitoista ja huumorintajuista tiimiä 

  • saat valita omat työskentelytapasi ja välineesi

  • organisaatiokielenä toimii suomi

Vaatimukset

Arvostamme, jos sinulla on: 

  • kyky hyödyntää laaja-alaisesti teknistä tietämystä ja mentoroida muita osaajia
  • itseohjautuva asenne
  • intoa auttaa kollegaa
  • kiinnostusta kehittää yksikön toimintaa

Muuta

Kotipesämme on Helsingin Kalasatamassa, ja projektimme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, mutta työntekijämme voivat halutessaan sijoittua myös alueen ulkopuolelle, sillä 10 toimipistettämme kattavat Suomen pohjoisesta etelään ja ALTEN-konsernilla on toimintaa 25 maassa globaalisti. Kulttuurimme pohjana on luottamus ja itseohjautuvuus, eikä meillä pidetä turhaan palavereita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa omaan kasvuusi, työmäärääsi ja kehittymiseesi. ALTEN Helsingin toimistolla toimii myös useita kerhoja liittyen urheiluun, ohjelmointiin ja yleiseen hauskanpitoon, ja panostamme henkilöstön viihtyvyyteen. ALTEN Finland on vakaa työnantaja ja solmimme työsuhteet vakituisina. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksesi vastaanotettuamme.

Hae viimeistään: 30.06.2021.

Lisätietoja rekryprosessista antaa Recruiter Nina Nevalainen (nina.nevalainen@alten.fi) 

Lisätietoa yksikön toiminnasta ja ohjelmistokehittäjän työtehtävistä antaa:

Business Manager Tony Keisala, tony.keisala@comiq.fi

Olemme ALTEN, yli 34 000 henkilöä työllistävä teknologian konsultointiyritys. Toteutamme asiantuntijapalveluita suunnittelu-, kehitys- ja projektinhallintatehtävissä teollisuus- ja ICT-projekteissa ympäri maailman yli 25 maassa. Suomessa meillä on 600 henkeä työllistävä, läpi maan ulottuva organisaatio, ja asiakkaamme ovat alojensa johtavia yrityksiä. Toimimme laaja-alaisissa asiantuntijarooleissa ja etsimme jatkuvasti uusia kykyjä kasvavaan joukkoomme.

Lisätiedot
Publication date 07/06/2021
Location Helsinki
Recruiter Nina Nevalainen
Haku päättyy 30/06/2021
Reference Number AD001006