Junior Talent Acquisition Partner

Tehtävät

Asiantunteva rekrytiimimme hakee nyt joukkoonsa vahvistukseksi uutta

JUNIOR TALENT ACQUISITION PARTNERIA

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme. Tehtävässä pääset osaksi pientä, mutta sitäkin osaavampaa rekrytoijien joukkoamme ja saat mahdollisuuden oppia rekrytoinnin ammattilaiseksi insinööri- sekä IT-puolen rekrytointien parissa.

Mikä on sitten homman nimi? Työsi ALTENilla muodostuu ensisijaisesti työpaikkailmoitusten laatimisesta ja julkaisemisesta. Lisäksi tehtävässä pääset osaksi koko rekrytointiprosessin kokonaisvaltaista hallintaa ja vastaat hakijaviestinnän hoitamisesta, suorahakujen tekemisestä sekä uusien työntekijöiden perehdyttämisestä.

Olet tiiviissä, päivittäisessä yhteistyössä omien myynnin esimiestesi kanssa ja kommunikoit yhteistyössä heidän kanssaan vallitsevasta markkinatilanteesta sekä ajankohtaisista rekrytointitarpeista. Käytät tehokkaasti eri työkaluja ja kehität myös itsenäisesti uusia työskentelytapoja löytääksesi oikeat kandidaatit asiantuntijatehtäviin.

Osallistut lisäksi erilaisiin rekrytointi- ja opiskelijayhteistyötapahtumiin antaaksesi ALTEN Finlandille lisänäkyvyyttä työnantajana. Mahdolliset muut satunnaisemmat tehtäväsi tukevat tiiviisti nimenomaan rekrytointi- ja perehdytystoimintojen arkea.

Kuulostaako paljolta? Kaikessa yllä mainitussa sinua kuitenkin tukee muu rekrytiimimme sekä ammattitaitoiset myynnin esimiehemme. Etsimme ennen kaikkea kehittymishaluista tekijää, joka on halukas kasvamaan roolin puitteissa.

Vaatimukset

Toivomme sinulta:

  • Kaupallisen alan korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi) henkilöstöhallinnon puolelta
  • Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta rekrytointien parista (esim. työharjoittelu)
  • Sujuvaa kirjoitetun ja puhutun suomen ja englannin kielen taitoa
  • Office-ohjelmien osaamista
  • Luovaa ja sosiaalista asennetta
  • Erinomaisia viestintätaitoja
  • Nopeatempoisia ja tehokkaita työtapoja

Millaista persoonaa sitten haemme? Olet rohkea ja oma-aloitteinen, et pelkää tarttua puhelimeen ja kontaktoida parhaita kandidaatteja. Luonteeltasi olet sosiaalinen ja suhtaudut innokkaasti sekä positiivisesti uusien ihmisten kanssa kommunikointiin. Olet työskentelytavoiltasi määrätietoinen ja järjestelmällinen. Tulet viihtymään tehtävässä parhaiten, mikäli sinua motivoi tavoitteellinen ja nopeatempoinen työympäristö.

Muuta

Meille on myös tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 2.5.2021 mennessä alla olevasta linkistä. Kerro hakemuksessasi, mikä sinua motivoi aloittamaan rekrytointiurasi Junior Talent Acquisition Partnerin tehtävissä, teknologiakonsultoinnissa ja ALTEN Finlandilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Recruitment Manager Tina Ahteensivu, puh. 040 662 3136, 16.4. klo 9-11, 22.4. klo 14-16 ja 30.4. klo 11-14

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimpia insinööri- ja suunnittelutoimistoja. Toimimme tällä hetkellä jo yhdellätoista eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää 37 000 asiantuntijaa yli 25:ssä eri maassa. Tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.

Lisätiedot
Publication date 07/04/2021
Location Helsinki
Recruiter Kaisa Pesonen
Haku päättyy 02/05/2021
Reference Number AD001000