ALTENin kasvu jatkuu: uusi toimipiste Vaasaan

ALTEN laajenee Vaasaan
11/07/2022

ALTEN jatkaa laajentumistaan avaamalla uuden toimiston Vaasaan 1.8.2022. Uuden toimipisteen avaaminen tarkoittaa, että ALTEN Finland tuottaa suunnittelu- ja ohjelmistopalveluja jo kolmellatoista eri paikkakunnalla.

Vaasan toimisto tullaan avaamaan kesän jälkeen. Rekrytointi sekä asiakaskontaktoinnit ovat olleet käynnissä jo pidemmän aikaa. Rantautuminen Vaasaan tarkoittaa paitsi entistä kattavampaa palveluverkostoa asiakkaillemme, myös laajempia kehitysmahdollisuuksia asiantuntijoillemme. Rekrytointitavoitteena on työllistää yli kymmenen suunnittelu- ja ohjelmistopalveluiden asiantuntijaa Vaasan seudulla vuoden 2023 loppuun mennessä.

– Vaasan vetovoimaisuus on ollut pitkään tiedossa ja olemme odotettu toimija alueella. Odotamme toiveikkaana yhteistyötä Vaasalaisten ja alueen yritysten kanssa, kertoo Matti Jääskeläinen, ALTEN Finlandin Head of North Division.

Vaasaan etsitään tällä hetkellä nuorempia sähkö- ja automaatiosuunnittelijoita, laitos- ja putkistosuunnittelijoita, sekä jo kokeneempia automaatiosuunnittelijoita. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät täältä.

Tutustu tehtävänkuvauksiin ja laita hakemuksesi tulemaan jo tänään!

 

Seuraa tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista, sekä Facebookista.

Share

Sinua saattaa myös kiinnostaa