Tero Ekwik myynti- ja toimitusprosessien johtoon

Tero Ekwik ALTEN Finlandin Technical Divisionin johtoon
15/11/2021

Tero Ekwik, tietojenkäsittelyn BBA, liiketoiminnan kehittämisen MBA sekä yrittäjä, siirtyi ALTEN Finlandin Technical Divisionin johtoon 25.10.2021. Ekwik tuo mukanaan laaja-alaisen ja kansainvälisen yli 10 vuoden vankan hankejohtamisen työkokemuksen ja osaamisen teleoperaattori-, metalli- ja valmistavan teollisuuden toimialoilta sekä Microsoft-ratkaisujen toimittamisesta. Lisäksi Ekwik on vastannut erilaisista kansainvälisistä transformaatio- ja digitalisaatiohankkeista.

”Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Tero Ekwikin mukaan kehittämään kasvavan organisaatiomme palveluita. ALTEN Finlandilla tavoitteenamme on lisätä asiakkaillemme tuottamaamme arvoa kasvattamalla konsultoinnin rinnalla projektien ja jatkuvien palveluiden osuutta liiketoiminnassamme. Kehitämme kyvykkyyksiämme monipuolisesti läpi näiden palveluiden myynti- ja toimitusprosessien Technical Direction-funktiomme tuella, jonka johdossa Ekwik toimii. Tavoite koskee sekä suunnittelu- että digitalisaatiopalveluitamme. Uskon että Terolla on runsaasti annettavaa näihin aiheisiin”, kertoo Teemu Virtanen, ALTEN Finlandin toimitusjohtaja.

Tero Ekwik, Delivery Director, minkälaisia odotuksia sinulla on työskentelystä ALTEN Finlandilla? ”Tämä on hieno mahdollisuus työskennellä mahtavien uusien kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Delivery Directorin roolissa on mahdollisuus vaikuttaa ALTEN Finlandin palveluiden ja toiminnan kehittymiseen, ja samalla myös oman ammatillisen osaamisen kasvuun ja kehittämiseen” Ekwik summaa.

Lue myös: ALTEN Finland + Comiq = Yhdessä isommin, vahvemmin ja laajemmin.

Onko aika ottaa uusi askel urallasi? Näet kaikki avoimet työpaikkamme täältä.

Seuraa  tuoreimpia kuulumisiamme LinkedInissä. Lisäksi löydät meidät Instagramista @alten.finland, sekä Facebookista.

Share

Sinua saattaa myös kiinnostaa