ALTEN Finland on mukana Aalto Talent Expossa 11.11.2021

ALTEN Finland mukana Aalto Talent Expo rekrytointimessuilla
26/10/2021

ALTEN Finland on mukana Aalto Talent Expossa! Tapaa ALTEN Finlandin insinöörit ja rekrytoijat Aalto-yliopiston Aalto Talent Expo-rekrytointimessuilla Espoon Otahallissa ensi viikolla.

Aalto Talent Expo-rekrytointi- ja kontaktointimessut järjestetään Otahallissa torstaina 11.11.2021. Virtuaalista messuohjelmaa on tarjolla 9-10.11.2021. Aalto-yliopiston järjestämä tapahtuma tarjoaa opiskelijoille erinomaisen tilaisuuden kartoittaa uramahdollisuuksia, tutustua työnantajiin ja niiden toimintaan sekä luoda kontakteja ja verkostoitua. Tapahtumasta voi löytää niin työpaikan, opinnäytetyön aiheen kuin harjoittelupaikankin. Lisäksi osallistuja pääsee hiomaan työelämätaitojaan kattavan oheisohjelman puitteissa. Tapahtumasivuille pääset tästä.

ALTEN Finland on mukana messuilla sekä virtuaalisesti, että livetapahtumassa. Edustajamme ovat tavattavissa virtuaalisesti järjestettävillä CV- ja LinkedIn-klinikoilla sekä pikamentorointi-tapaamisissa tiistaina ja keskiviikkona (huom, keskiviikon pikamentorointi vain suomeksi). Ajat klinikoille ovat varattavissa Jobteaserissa!

Kasvokkain pääsemme tapaamaan torstain päätapahtumassa Otahallissa klo 11-17. ALTENia edustavat muun muassa mekaniikka- ja sähköteollisuuden sekä teknisen viestinnän asiantuntijamme. Lisäksi pääset juttusille IT-alan rekrytoijamme kanssa. Löydät meidät helposti osastolta B154. Halutessasi voit tutustua etukäteen osaamisalueistamme, tai tarjolla oleviin työpaikkoihimme joista saat lisätietoja itse tapahtumassa.

Share

Sinua saattaa myös kiinnostaa