Sinun urasi

Miksi valita ALTEN?

Jo yli 20 vuoden ajan ALTEN on tasaisesti kasvattanut toimintaansa pitäen kuitenkin tiukasti kiinni arvoistaan, joille yrityksen menestys on rakentunut.

Insinöörialojen asiantuntemus, asiakasfokus, tehokas laadunvarmistusjärjestelmä ja erinomaisen laadun ylläpito ovat tehneet ALTENista markkinajohtajan teknologia konsultoinnin ja insinööripalvelujen alalla sekä yhden suurista IT palvelujen tarjoajista Ranskassa ja Euroopassa. Tiedämme, että yrityksemme brändin rakentaneet työntekijämme ovat suurin kilpailuvalttimme. ALTEN antaa nuorille konsulteille monipuolisen startin työuralle ja tarjoaa kokeneemmille ammattilaisille paljon erilaisia mahdollisuuksia kartuttaa erikoisosaamistaan teknologian aloilla ja hioa projekti- ja henkilöstöhallinnan taitojaan.

Myös muuta alamme toimijat tunnustavat, että ALTEN on ideaalinen paikka nuorille insinööreille löytää piilevät kykynsä ja edistää uraansa korkean teknologian parissa. Joka vuosi sadat ALTEN konsultit saavat mahdollisuuden osallistua haastaviin teknisiin asiakasprojekteihin, tuoden jatkuvasti lisäarvoa asiakkaidemme keskeisiin teollisuuden ja palvelualojen projekteihin. Olemme sitoutuneet edistämään henkilöstömme monimuotoisuutta, aktiivista paikallishallintoa ja koko yrityksen kattavaa urahallintaprosessia, joka aktiivisesti edistää ammatillista kasvua ja kehitystä.

Koska toimipisteemme sijaitsevat lähellä monia Ranskan ja Euroopan suurimpia asiakkaita, tarjoamme työntekijöillemme harvinaislaatuiset mahdollisuudet erilaisilla sektoreilla, urapoluilla ja maantieteellisillä alueilla. Innovaatiota ja luovuutta kannustava ilmapiirimme antaa henkilöstöllemme loistavan ympäristön uratavoitteidensa ja päämääriensä toteuttamiselle.

  • Osallistuminen kansainvälisiin innovatiivisiin ja teknologisiin projekteihin: Jokainen uusi projekti on mahdollisuus tutustua uusiin teollisiin ympäristöihin tai erilaiseen sektoriin ja näin oppia uusia teknologioita ja metodeja. Konsernimme on kehittänyt osaamisentunnistamisprosessin, jonka avulla toiveesi saadaan linjattua ANTENin projektien teknisten, toiminnallisten ja alakohtaisten vaatimusten mukaisesti.
  • Osaamisen kehittäminen: Koulutusorganisaatiomme, ALTEN Training Center, tarjoaa laajan valikoiman koulutuksia liittyen projekteihin ja teknologiaan sekä turvallisuuteen, laadun ylläpitoon, vieraisiin kieliin, henkilökohtaiseen kehitykseen ja asiakassuhteiden ylläpitoon.
  • Verkostoituminen: Tekniset konferenssit, liiketoiminnan yhteisöt; ALTENilla kasvatat työelämän verkostoasi sekä yrityksen sisällä että asiakkaidemme kautta.
  • Yrityksemme henki: Jokainen työntekijämme pääsee osallistumaan yrityksemme tapahtumiin ja jokapäiväiseen toimintaan. Henkilökunnan tapahtumat, yhteistyö opetuslaitosten kanssa, tarjouspyyntöihin vastaaminen, haastattelut…

Me ALTENilla uskomme yhdessä kasvamiseen!

SINUN URASI

ALTENin vahvuus on sen osaava henkilöstö ja tämän vuoksi konsernissamme henkilöstön kehitys on yksi prioriteeteistamme. ALTENilla on implementoitu dynaaminen henkilöstöhallinnan menettelytapa, joka tukee työntekijöidemme erilaisia taustoja ja osaamistasoja.

ALTEN kehittää prosessejaan henkilöstön osaamisen ja odotusten tunnistamiseksi. Näin varmistamme että projektimme vastaavat työntekijöidemme odotuksia. ALTENin henkilöstönhallintaprosessi perustuu kolmen tyyppisiin keskusteluihin: vuosittainen arviointi, seurantakeskustelut ja urakeskustelut.

Dynaaminen, osastojen rajat ylittävä ja kansainvälinen henkilöstöhallintamme varmistaa konsernimme työntekijöiden jatkuvan kehittymisen ja tarjoaa heille uusia kehitysmahdollisuuksia, olipa kyse sitten hallinnollisesta tai teknisen alan työntekijästä.

TEKNINEN URA
Tule töihin ALTENille, tarjoamme sinulle mahdollisuuden jännittävään ja monipuoliseen uraan ALTEN verkostossa: jokainen uusi projekti on mahdollisuus tutustua uusiin teollisiin ympäristöihin tai erilaiseen sektoriin ja näin oppia uusia teknologioita ja metodeja. Jatkuva kehittyminen takaa sinulle etulyöntiaseman ja parantaa työllistymismahdollisuuksiasi.

ALTENin projekteissa on mukana kaikkien insinöörialojen erityisosaajia muun muassa elektroniikan, ohjelmistokehityksen, mekaniikan, tietoliikenteen ja – verkkojen, informaatiojärjestelmien ja biotieteiden aloilta.

Viime vuosina ALTEN on keskittynyt rakentamaan teknisiä ja toiminnallisia parannuksia, jotka mahdollistavat konsulttiemme kehityksen heidän potentiaalinsa ja odotustensa mukaisesti.

Kun ALTEN konsulttimme ovat päässeet kehittämään teknisiä taitojaan erilaisissa projekteissa, he voivat ottaa vastuulleen projektimanagerin tai spesialistin tehtäviä. Spesialistiurapolkumme tarjoaa mahdollisuuden kehittää ja jakaa teknistä ja sektorikohtaista osaamista kun taas projektimanagerien tehtäviin kuuluu hallinnointi- ja johtamistehtäviä sekä tiimityön esimiestehtäviä. ALTENin tekninen osasto kouluttaa ja neuvoo projektimanagereita ja spesialisteja ja tarjoaa heille toimivat CMMI 3 – mallin mukaiset työkalut, prosessit ja metodit.LIIKETOIMINNALLINEN URA
Haluatko Business Manageriksi?

ALTENilla voit valita myös uran kaupallisten ja tiimin johtamiseen liittyvien tehtävien parissa. Business Managereiltamme odotamme useita erilaisia taitoja, kuten esimerkiksi hyviä kommunikointitaitoja, halua ylittää itsensä, stressinsietokykyä ja tuloshakuisuutta. Koska Business Managerimme ovat vastuussa sekä asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta että konsulttitiimin johtamisesta, heidän tulee joka päivä työssään osoittaa sekä hallinnolle että liiketoiminnalle tuomansa lisäarvo.

Jos koet täyttäväsi nämä vaatimukset, lähetä meille hakemuksesi ja tule osaksi ALTENin menestystarinaa.

Olemme kaikki sitoutuneita työhömme!

Viimeisimmät avoimet työpaikat

18 AVOINTA PAIKKAA