Rekrytointiprosessi

Ylläpitääksemme laatustandardimme, olemme kehittäneet tehokkaan rekrytointiprosessin, jossa yhdistyvät suora vuorovaikutus ja avoimuus. Prosessimme on yksinkertainen, suora ja toimiva.

Vaihe 1: Puhelinkeskustelu HR Business Partnerimme kanssa

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, HR Business Partnerimme ottaa sinuun yhteyttä saadakseen lisätietoja motivaatiostasi, odotuksistasi ja liikkuvuushalukkuudestasi. Jos profiilisi vastaa ALTEN Finlandin tarpeita, sovimme myös haastattelun Business Managerimme kanssa sinulle sopivana ajankohtana.

Vaihe 2: Haastattelu Business Managerin kanssa

Haastattelussa Business Managerin kanssa käymme läpi profiilisi, osaamisesi ja aikaisemman työkokemuksesi. Business Managerimme kertoo sinulle ALTEN Finlandin toiminnasta ja pääprojekteista sekä sen tarjoamista urakehitysmahdollisuuksista.

Vaihe 3: Haastattelu HR Business Partnerin ja Senior Business Managerin kanssa

Tässä vaiheessa tapaat ensin HR Business Partnerimme ja sen jälkeen Senior Business Managerimme, jotta voimme arvioida paremmin aikaisemman työkokemuksesi sekä tekniset ja ihmissuhdetaitosi. Tulemme haastamaan osaamisesi!

Vaihe 4: Loppuhaastattelu

Tässä viimeisessä vaiheessa teemme sinulle työsopimusehdotuksen.

ALTEN Finlandin HR tiimi on käytettävissäsi koko rekrytointiprosessin ajan.

5 vinkkiä haastatteluun valmistautumiseen

Näin valmistaudut ensimmäiseen haastatteluusi

  • Hanki tietoja ALTENista. Konsernin internetsivuilta löydät viimeisimmät uutisemme sekä ajantasaista tietoa koskien henkilöstöämme, talousasioitamme ja sopimuksiamme. Rekrytointihenkilömme lähettämästä sähköpostista löydät linkit internetsivuihin, joihin sinun kannattaa tutustua.
  • Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä rekrytointitiimimme kontaktihenkilöösi. Haluamme auttaa sinua antamaan meille parhaan kuvan osaamisestasi. Jos sinulla on kysyttävää ennen haastattelua, vastaamme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme.
  • Valmistele esittelysi. Sinun tulee voida esitellä meille taustasi sekä syyt opiskelu- ja uravalinnoillesi alle viidessä minuutissa. Mieti etukäteen miten kerrot meille itsestäsi ja ammatillisesta kokemuksestasi tarkasti ja asianmukaisesti, pitäen hakemasi työpaikka mielessäsi (varo teknisten termien käyttöä).
  • Määrittele pidemmän tähtäimen uratavoitteesi. Me rekrytoimme ihmisiä, jotka haluavat kehittyä kanssamme. Kun olet etukäteen miettinyt itsellesi pidemmän tähtäimen uratavoitteen, se auttaa rekrytoijaamme tukemaan kehittymistäsi tulevaisuudessa.
  • Mieti kysymyksesi valmiiksi. ALTEN Finlandin internetsivuilta löytyvän tiedon lisäksi sinulla tulee varmasti olemaan kysymyksiä liittyen esimerkiksi työskentelytapoihimme, asiakkaisiimme tai urakehitysmahdollisuuksiimme. Haastattelu on aina vuorovaikutustilanne, ja meidän vastuullamme on antaa sinulle tietoa ALTENin tarjoamista mahdollisuuksista.

Ensimmäisen haastattelun jälkeen

  • Älä unohda kirjoittaa seurantaviestiä. Kiitä haastattelusta ja kerro meille haluatko jatkaa rekrytointiprosessia ALTEN Finlandin kanssa. Näin osoitat motivaatiotasi ja jos et enää ole kiinnostunut työstä, kasvatat kuitenkin arvokasta verkostoa tulevaa uraasi varten.
  • Otathan yhteyttä rekrytointikontaktiisi, jos et kuule hänestä kahden viikon kuluessa.
  • Seuraa avoimia työpaikkailmoituksiamme. ALTEN Finlandilla alkaa uusia projekteja päivittäin. Älä epäröi kysyä rekrytointikontaktiltamme jos joku avoimista työpaikoistamme kiinnostaa sinua.

Viimeisimmät avoimet työpaikat

18 AVOINTA PAIKKAA