Projekti-insinööri

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemmekin nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Tehtävässä pääset toimimaan laitteiden toimitusprojekteissa alusta loppuun saakka.Toimit suunnitteluprojekteissa mm. projektijohtoa tukevissa tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien määrittelyä, resursointia, aikataulutusta sekä suunnittelutehtäviä.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta konetekniikan puolelta (esim. Insinööri tai DI) sekä hyviä IT- ja 3D-suunnittelutaitoja, erityisesti SolidWorks-osaaminen katsotaan eduksi. Suunnittelukokemusta teollisuuden parista olisi hyvä olla vähintään pari vuotta.

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Kokemusta teknologiateollisuuden projekteissa toimimisesta.

  • Nykyaikaisten suunnittelu-, laskenta- ja projektihallintaohjelmistojen hallintaa

  • Matkustusvalmiutta

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä toimia kansainvälisessä työympäristössä ja taitoa kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi – suullisesti ja kirjallisesti

Hakijalta odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta otamme huomioon myös urallaan seuraavaa askelta ottavat hakijat.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.2.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa Experienced Business Manager Anna Lammi p. 0400 528 273.

Information

Application deadline : 05/02/2019
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae