LVI-suunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

LVI-SUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Oulun toimipisteeseen toimimaan asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja kokemusta teollisuuden LVI-suunnittelusta. Kokemuksesi voi olla esim. myös teollisuuden kunnossapidosta, työnjohtotehtävistä, tai alan opetustehtävistä.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnitteluohjelmistojen monipuolista hallintaa (esim. AutoCAD, MagiCAD, CADS)

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Other

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimeksiantomme vaihtelevat pientöistä suurempiin projekteihin ja työnkuva räätälöidään osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Meillä pääset toimimaan yhteistyössä useiden toimialojen (mm. kone- ja laitesuunnittelu, putkisto- ja laitossuunnittelu, rakenne- ja rakennussuunnittelu, sähkö ja automaatiosuunnittelu, sekä tietojärjestelmäpalvelut) kanssa. Työyhteisössämme pääset lisäksi nauttimaan hyvästä yhteishengestä ja tasokkaasta huumorista.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 22.1.2019 alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

Information

Application deadline : 23/01/2019
Ota yhteyttä : Erno Puhakka
Region : Finland - Northern Ostrobothnia - Oulu

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.