Sähköistyksen pääsuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

SÄHKÖISTYKSEN PÄÄSUUNNITTELIJAA

Tampereen toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu projektien määrittely ja aikataulutehtävät yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Osallistut itse myös varsinaiseen suunnitteluun ja muun suunnitteluryhmän koulutukseen ja ohjaukseen.

 

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa koulutusta sähkövoimatekniikan alalta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)

  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten ePLAN, E3, Comos, CADS, NEPLAN ja 3D-ohjelmistojen monipuolinen tuntemusta

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

Öljynjalostamoiden, voimalaitosten ja sähköasemien sähköverkkojen/-järjestelmien suunnittelu-, asennusvalvonta- ja käyttöönotto kokemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

 

Hakijalta odotamme kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä, mutta otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja –haluiset hakijat.

 

Other

Tarjoamme Sinulle:

  • Monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme

  • Työskentelyä pätevien ammattilaisten rinnalla

  • Positiivisen, innovatiivisen sekä dynaamisen työympäristön

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 28.1.2019 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Managerimme Tero Korhonen, puh. 0400 675278.

Information

Application deadline : 29/01/2019
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae