Dokumentoija / Suunnitteluassistentti

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

DOKUMENTOIJAA / SUUNNITTELUASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen Oulun toimipisteeseen toimimaan asiakasyrityksiemme projekteissa. Tehtäviisi kuuluu teollisuuden investointi- ja kunnossapitoprojekteihin liittyvien dokumenttien ylläpitoa, käsittelyä ja arkistointia.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. suunnitteluassistentti) ja kokemusta suunnittelua avustavasta työstä.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Hyviä tietoteknisiä taitoja (esim. SAP, SharePoint, ALMA ja AutoCAD)

  • Asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteisuutta

  • Hyviä tiimityötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Other

Tarjolla on itsenäinen rooli, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi mielenkiintoisten projektien parissa. Toimit läheisessä yhteistyössä mm. kunnossapitohenkilöstön ja suunnittelijoiden kanssa.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 22.1.2019 alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

Information

Application deadline : 23/01/2019
Ota yhteyttä : Erno Puhakka
Region : Finland - Northern Ostrobothnia - Oulu

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.