Mekaniikkasuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA 

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme. Tehtävät voivat sijoittua omiin ja asiakkaidemme toimitiloihin pääasiassa Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Janakkalassa ja Riihimäellä. 

Haastattelemme moniin erilaisiin tehtäviin soveltuvia henkilöitä pidemmällä aikavälillä. Työsuhteen alkamisaika riippuu alkuvuoden projektitilanteista ja sinulle sopivasta aloitusaikataulusta: irtisanomisajasta, opintojen päättymisestä jne.

 

Tarjoamme sinulle tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi päästä osallistumaan jopa ulkomailla toteutettaviin projekteihin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset omalla osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

Requirements

Ensisijaisesti toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri tai DI, sekä kehittämisintoista asennetta.  

 

Arvostamme myös seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa: 

  • Hyvää Creo-osaamista (mm. mallinnus, mallien muokkaus, tuotantopiirustusten tekeminen, parametrinen mallinnus, skeleton-mallinnus, family table -variantit)

  • Hyvää Siemens NX- tai Solid Edge-osaamista (mm. mallinnus, mallien muokkaus, tuotantopiirustusten tekeminen)

  • Luovaa ja innovatiivista ajattelutapaa

  • Halua ja kykyä oppia uutta

  • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä, hyviä esiintymis- ja tiimityötaitoja

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti 

 

Eduksi katsomme:

  • Kokemuksen jostain PDM-järjestelmästä, esim. Teamcenter

  • Windchill-osaamisen

  • Kokemuksen teknologiatoteutushankkeissa työskentelystä

  • Kokemuksen ohutlevysuunnittelusta, palkkirakennesuunnittelusta tai valuosa- ja vaihdesuunnittelukokemusta

Otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja –haluiset hakijat, joten jos olet epävarma sopivuudestasi tehtävään, laita silti rohkeasti hakemus tulemaan!

 

Haemme ja haastattelemme vuodenvaihteen yli uusia vahvistuksia tiimeihimme eri puolille Suomea. Meillä on tarpeita alkuvuodelle monilla eri aloilla, joten jos et löytänyt ilmoitusta joka vastaa osaamistasi tai kiinnostustasi, laita meille avoinhakemus tulemaan. Otamme niitä mielellämme vastaan! Huomiothan, että joulun ja vuoden vaihteen takia haastattelut jakautuvat pidemmälle aikavälille ja rekrytointiprosessit saattavat venyä tavallista pidemmiksi. Teemme kuitenkin mielellämme palkkauksia heti sopivien henkilöiden tullessa kohdalle ja aloitusajankohta on sovittavissa.

Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 21.1.2019 alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävien sisällöstä antaa Business Manager Matti Peltola, puh. 040 635 9896.

Information

Application deadline : 22/01/2019
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Uusimaa - Hyvinkää

Hae