Prosessisuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

PROSESSISUUNNITTELIJOITA

 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen ja Jyväskylän toimipisteillemme.

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

 

Prosessisuunnittelijana pääset työskentelemään toimitusprojektien parissa ja työtehtäväsi sisältävät mm. PI-kaavioiden piirtämistä, prosessimitoitusta, komponenttivalintoja sekä laatudokumentointia.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa, esimerkiksi prosessi- tai energiatekniikan insinöörin koulutusta, sekä mielellään jonkin verran kokemusta prosessisuunnittelusta. Etsimme rohkeaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta ja haluaa työskennellä projekteissa pitkäjänteisesti.

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Tehokas ja tarkka ote työhön

  • Halu oppia uutta ja kehittyä

  • Aiempi kokemus prosessiteollisuudesta (etenkin kokemus voimalaitosympäristöstä) sekä sopivien järjestelmien, kuten AutoCAD ja Comos, osaaminen nähdään eduksi

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.12.2018 alla olevasta linkistä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa 4. ja 11.12. Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Information

Application deadline : 01/01/2019
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere | Finland - Central Finland - Jyvaskyla

Hae