Sähkökomponenttien layout-suunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

SÄHKÖKOMPONENTTIEN LAYOUT-SUUNNITTELIJAA

 
vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteeseemme, työskentelemään asiakasyritystemme vaativissa sähkösuunnitteluprojekteissa.

Requirements

Hakijalta toivomme mieluusti sähköteknistä koulutusta tai osaamista. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa kaapelihyllyjen määrittelyä ja suunnittelua sekä sähkötilalayoutien ja tasosijoituskuvien tekoa. 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)

 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

 • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

 • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

   

  Eduksi katsomme myös aikaisemman kokemuksen:

 • AVEVA PDMS tai E3D-järjestelmästä

 • Teollisuusympäristöstä

 • 3D-mallinnuksesta

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 7.1.2019 alla olevasta linkistä. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Juuso Tikka aikavälillä 17.12.-19.12. puh, +358 40 156 4171.

Information

Application deadline : 08/01/2019
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae