Prosessisähkö- ja automaatiosuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

PROSESSISÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA / PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

vakituiseen työsuhteeseen Raahen toimipisteelle, työskentelemään asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri tai DI) ja kokemusta teollisuuden prosessisähköistyksen, instrumentoinnin tai automaation suunnittelutehtävistä. Kokemuksesi voi olla esim. myös teollisuuden kunnossapidosta.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnittelujärjestelmien hallintaa (esim. Autodesk ja ALMA)

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi, englannin kielen taito on eduksi

Other

Tarjolla on vastuullinen rooli, jossa sinulla on oman asiantuntemuksesi lisäksi mahdollisuus kehittää laajasti yrityksemme tämän alan osaamista ja liiketoimintaa. Meillä pääset toimimaan yhteistyössä useiden suunnittelutoimialojen (mm. kone- ja laitesuunnittelu, putkistot ja laitokset, sähkö ja automaatio, sekä tietojärjestelmät) kanssa erilaisissa projekteissa. Työyhteisössämme pääset lisäksi nauttimaan hyvästä yhteishengestä ja tasokkaasta huumorista.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 11.12.2018 mennessä osoitteeseen rekrytointi@alten.fi. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Experienced Business Manager, puh. 040 646 2422.

Information

Application deadline : 12/12/2018
Ota yhteyttä : Erno Puhakka
Region : Finland - Northern Ostrobothnia - Raahe

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.