Sähkösuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

 

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

 
vakituiseen työsuhteeseen kasvavalle Kotkan toimipisteellemme.

 

Tarjoamme sinulle tehtävän teknisenä asiantuntijana vaativissa suunnitteluprojekteissa. Meiltä saat myös haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI), aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta sekä Autocad-, E3-, ePLAN- tai CADS-suunnittelutyökalujen osaamista.

 

Alla mainituista osaamisista on hyötyä tehtävän hoidossa: 

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille CV:si palkkatoiveineen sekä iskevä ”miksi haluat juuri meille” – hakemuksesi. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 26.11.2018 alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh, +358 50 385 1792.

Information

Application deadline : 27/11/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Kymenlaakso - Kotka

Hae