MicroStation- suunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suomessa suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

MICROSTATION- SUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimipisteellemme, työskentelemään asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa. Pääset toimimaan suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) ja aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta joko opintojen tai työelämän kautta. Aiempi MicroStation- tuntemus on ehdoton vaatimus tehtävässä menestymisen kannalta. Meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki, eli hae paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään.

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • 3D- suunnitteluohjelmistojen hallintaa (esim. Creo, Catia, Solidworks, NX tai Inventor)
  • Kokemusta 2D- suunnitteluohjelmistoista
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Eduksi katsotaan kokemus prosessiteollisuuden layout-, putkisto-, painelaite-, prosessi- ja hoitotaso/teräsrakennesuunnittelusta

Other

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 25.11.2018 alla olevan linkin kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niko Helin, Business Manager, puh. 040 770 5546

Information

Application deadline : 26/11/2018
Ota yhteyttä : Erno Puhakka
Region : Finland - Uusimaa - Espoo

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.