Automaatiosuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

Lahden toimipisteellemme.

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana teollisuuden puolen erilaisissa sähkö- ja automaatiosuunnitteluprojekteissa.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • soveltuvan alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutusta

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot

  • asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

Eduksi katsomme:

  • Ohjelmointiosaaminen ja – kokemus (erityisesti PLC-ohjelmointi)

  • Aiemman käytännön kokemuksen esim. asennustausta tai teollisuuden automaatiojärjestelmien suunnittelu

 

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille CV:si palkkatoiveineen. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.11.2018 alla olevan linkin kautta. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Roope Rahikainen, puh. +358 40 682 1832. 

Information

Application deadline : 13/11/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Päijänne Tavastia - Lahti

Hae