Mekaniikkasuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA 

vakituiseen työsuhteeseen Hyvinkään toimipisteellemme. Tehtävät voivat sijoittua omiin ja asiakkaidemme toimitiloihin pääasiassa Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Janakkalassa ja Riihimäellä. 

Tarjoamme sinulle tehtävän mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä missä voit halutessasi päästä osallistumaan jopa ulkomailla toteutettaviin projekteihin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset omalla osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

Requirements

Ensisijaisesti toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri tai DI, sekä kehittämisintoista asennetta.  

 

Arvostamme myös seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa: 

 • Hyvää Solid Edge-osaamista (mm. mallinnus, mallien muokkaus, tuotantopiirustusten tekeminen)

 • Hyvää Creo-osaamista (mm. mallinnus, mallien muokkaus, tuotantopiirustusten tekeminen, parametrinen mallinnus, skeleton-mallinnus, family table -variantit)

 • AutoCAD-osaamista (varsinkin 2D-ympäristössä suunnittelu)

 • Valuosa- ja vaihdesuunnittelukokemusta

 • Luovaa ja innovatiivista ajattelutapaa

 • Halua ja kykyä oppia uutta

 • Oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityötaitoja

 • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti 

 

Eduksi katsomme:

 • Kokemuksen jostain PDM-järjestelmästä, esim. Teamcenter

 • Windchill-osaamisen

 • Kokemuksen teknologiatoteutushankkeissa työskentelystä

 • Kokemuksen ohutlevysuunnittelusta ja/tai palkkirakennesuunnittelusta 

Otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja –haluiset hakijat, joten jos olet epävarma sopivuudestasi tehtävään, laita silti rohkeasti hakemus tulemaan!

 

 

Tartu nyt siis tilaisuuteesi ja lähetä meille CV:si palkkatoiveineen sekä iskevä hakemuksesi. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.11.2018 alla olevan linkin kautta. Huomioithan, että haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana ja teemme mielellämme palkkauksia heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa Experienced Business Manager Janne Puurunen, puh. 040 156 4065 ja Business Manager Matti Peltola puh. 040 635 9896.

Information

Application deadline : 06/11/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Uusimaa - Hyvinkää

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.