Mekaniikkasuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

vakituiseen työsuhteeseen Kotkan toimipisteellemme.

Tarjoamme sinulle tehtävän, joka koostuu monipuolisista suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Meiltä saat myös haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai DI), aiempaa kokemusta Creo-, SolidWorks- tai Inventor-suunnittelujärjestelmien käytöstä sekä kokemusta 2D-suunnittelusta. Haemme uran kaikissa vaiheissa olevia henkilöitä joten meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki. Hae siis paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään!

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • PDM- järjestelmätuntemus

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille CV:si palkkatoiveineen. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 19.11.2018 alla olevan linkin kautta. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. 050 385 1792.

Information

Application deadline : 20/11/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Kymenlaakso - Kotka

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.