PDMS-suunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kasvavalle Kotkan toimipisteen teollisuus- ja energiaosastolle

PDMS-SUUNNITTELIJOITA

teollisuuskohteiden suunnitteluun.

Requirements

Haemme henkilöitä joilta löytyy intoa ja kiinnostusta vaativiinkin prosessiteollisuuden suunnitteluprojekteihin. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan aiempaa kokemusta/tietämystä PDMS- ja/tai E3D-ohjelmistojen käytöstä.

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • soveltuvan alan insinööri- tai diplomi-insinöörikoulutusta

  • aiempaa kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • kokemus muista suunnittelujärjestelmistä katsotaan eduksi

 

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.           

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 19.11.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. 050 385 1792.

Information

Application deadline : 20/11/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Kymenlaakso - Kotka

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.