OHJELMISTOSUUNNITTELIJA

ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista. ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 27 000 ihmistä 21 maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään lähes 500 henkilöä kahdeksalla eri paikkakunnalla: Espoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Paimiossa, Raahessa ja Oulussa. Tavoitteenamme vuonna 2018 on jatkaa kasvuamme ja rekrytoida viime vuottakin enemmän uusia suunnittelijoita ja asiantuntijoita Suomen toimipisteillemme.

 

 

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Raahen toimipisteellemme.

 

Kehitämme asiakkaillemme uusia tietojärjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

Requirements

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 

-        Soveltuvaa teknistä koulutusta esim. insinööri- tai diplomi-insinööri

-        Hyvää ohjelmistosuunnitteluosaamista esim. C#, C/C++, ASP.NET, SQL, Visual Studio

-        Työkokemusta Web teknologioista

-        Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

-        Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

-        Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

-        Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2017 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä 2.– 27.7.2018 Kari Myöhänen, puh. +358 40 063 9429 ja 6.8. – 24.8. Pertti Jussila, puh. +358 40 634 2464

Information

Application deadline : 27/08/2018
Ota yhteyttä : Pertti Jussila
Region : Finland - Northern Ostrobothnia - Raahe

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.