Hydrauliikkasuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan organisaatioomme

HYDRAULIIKKASUUNNITTELIJAA

Hyvinkään toimipisteellemme.

 

Tehtävässä pääset toimimaan teknisenä asiantuntijana monipuolisissa koneiden fluidijärjestelmien suunnittelutehtävissä. Työtehtävät voivat sisältää mm. järjestelmien määrittelyä, piirikaavioiden laatimista, komponenttien valitsemista ja komponenttiluetteloiden laatimista ja/tai putkistojen ja letkutuksien suunnittelua. 

Requirements

Toivomme hakijoilta:

  • Soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI konetekniikan tai hydrauliikan opintosuunnalta)

  • Pneumatiikan, hydrauliikan ja/tai voitelutekniikan tuntemusta

  • Nykyaikaisten suunnittelu- ja laskentaohjelmistojen, kuten AutoCad ja CADS ohjelmistojen monipuolinen osaaminen. Muiden CADien osaaminen nähdään eduksi.

  • Aikaisempaa kokemusta suunnittelusta, aktiivista ja asiakaslähtöistä asennetta

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä ja kasvaa osana organisaatiotamme.

Other

Tarjoamme Sinulle:

  • Monenlaisia urakehitysmahdollisuuksia kilpailukykyisessä, kansainvälisessä ja jatkuvasti kasvavassa organisaatiossamme

  • Mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamistasi haasteellisten työtehtävien parissa

  • Työskentelyä pätevien ammattilaisten rinnalla

  • Positiivisen, innovatiivisen sekä dynaamisen

 

Haemme ja haastattelemme koko kesän ajan uusia vahvistuksia tiimeihimme eri puolille Suomea. Meillä on tarpeita syksylle monilla eri aloilla, joten jos et löytänyt ilmoitusta joka vastaa osaamistasi tai kiinnostustasi, laita meille avoinhakemus tulemaan. Otamme niitä mielellämme vastaan! Huomiothan, että kesän aikataulujen takia haastattelut jakautuvat pidemmälle aikavälille ja rekrytointiprosessit saattavat hieman venyä tavallista pidemmiksi. Teemme kuitenkin mielellämme palkkauksia heti sopivien henkilöiden tullessa kohdalle ja aloitusajankohta on sovittavissa.

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitusajat ovat sovittavissa. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 13.08.2018 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experinced Business Manager Vesa Sokka, puh. 040 755 8421.

Information

Application deadline : 14/08/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Uusimaa - Hyvinkää

Hae