Rakennussähkösuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

Haemme kasvavaan asiantuntijayritykseemme

RAKENNUSSÄHKÖSUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Raahen toimipisteelle, työskentelemään asiakasyrityksiemme vaativien suunnittelutehtävien parissa. Mahdollisuuksien mukaan työskentelypaikkasi voi olla myös Oulun toimistollamme.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. sähkövoimatekniikan tai automaatiotekniikan insinööri), kokemusta teollisuuden rakennussähköistyksestä tai suunnittelutehtävistä sekä sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa.

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Alan suunnittelujärjestelmien hallintaa

  • Asiakaspalveluasennetta ja halua ottaa vastuuta projekteissa

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

Other

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä. Meillä pääset toimimaan yhteistyössä useiden suunnittelutoimialojen (mm. kone- ja laitesuunnittelu, putkistot ja laitokset, sähkö ja automaatio, sekä tietojärjestelmät) kanssa erilaisissa projekteissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.7.2018 mennessä alla olevasta linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Laakso, Business Manager, puh. 040 646 2422.

Information

Application deadline : 31/07/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Northern Ostrobothnia - Raahe | Finland - Northern Ostrobothnia - Oulu

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.