Junior Talent Acquisition Partner

ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista.

 

ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 28 000 ihmistä yli 20 eri maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään yli 400 asiantuntijaa ja Suomessa toimimme Espoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä, Paimiossa, Raahessa, Oulussa, Kokkolassa ja Kotkassa. Tavoitteenamme vuonna 2018 on palkata liki 180 uutta suunnittelijaa ja asiantuntijaa Suomen toimipisteillemme.

 

Haluatko aloittaa urasi rekrytoinnin parissa yhdessä Euroopan johtavista teknologia- ja IT-konsulttiyrityksistä? Etsimme uutta vahvistusta Etelä-Suomen alueella!

 

 

Tasks

Junior Talent Acquisition Partnerina sinulla on tärkeä ja monipuolinen rooli organisaatiossamme. Pääosa työstäsi muodostuu työhakujen laatimisesta ja julkaisemisesta, hakijoiden kanssa käytännön asioiden järjestelemisestä, suorahakujen tekemisestä ja uusien työntekijöiden perehdyttämisestä. Olet tiiviissä yhteistyössä myyntivastuullisten esimiesten kanssa ja kommunikoit heidän kanssaan henkilöstön rekrytoinnin tarpeista. Käytät eri työkaluja ja kehität tapoja löytääksesi oikeat kandidaatit asiantuntijatehtäviin. Osallistut lisäksi liiketoimintayksiköiden toimipaikkojen rekrytointi- ja opiskelijayhteistyötapahtumiin antaaksesi ALTEN Finlandille lisänäkyvyyttä työnantajana.

Requirements

 

Etsimme alemman tai ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta henkilöä, joka on opinnoissaan keskittynyt kaupallisiin aineisiin (esim. HR, hallinto) ja jolla on suuri mielenkiinto rekrytointitehtäviä kohtaan. Tehtävä on nopeatempoista ja vaatii luovuutta löytää kandidaattien huomion saamiseen parhaiten toimivat väylät ja niiden tehokkain käyttötapa. Kokemus rekrytointityöstä on suuri etu mutta myös esimerkiksi myyntikokemuksesta on etua. Järjestelmälliset työtavat, sosiaalisuus, sujuva kirjoitettu ja puhuttu suomen sekä englannin kielen taito ja Office-paketin ohjelmien käyttö ovat tehtävässä menestymiselle ehdottoman tärkeitä ehtoja.

 

Hakijan on tärkeää olla palvelualtis, määrätietoinen ja uusien ihmisten kanssa kommunikointiin lähtökohtaisesti positiivisesti suhtautuva henkilö. Määrätietoinen ja järjestelmällinen suhtautuminen omiin työtehtäviin on eduksi. Viihdyt tehtävässä hyvin, mikäli sinua motivoi työskentely tavoitteellisessa, nopeatempoisessa ympäristössä.

 

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävään valittavan henkilön työpaikka on lähtökohtaisesti Espoossa mutta tehtävässä työskennellään kaikkien ALTEN Finlandin toimipisteiden kanssa ja tehtävä sisältää mahdollisesti ajoittaisia käyntejä muilla toimipisteillä. Tehtävään valitun henkilön työskentely alkaa syksyllä 2018.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevasta linkistä. Otathan huomioon, että kesälomakaudesta ja syksyyn ajoittuvasta tehtävän aloitusajankohdasta johtuen hakuaika on pitkä ja hakemuksien käsittelyssä voi kestää elokuun lopulle saakka. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa HR Business Manager Pertti Jussila (puh.: 0406342464).

Information

Application deadline : 31/08/2018
Ota yhteyttä : Pertti Jussila
Region : Finland - Uusimaa - Espoo

Hae