MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

 
vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteellemme.

Requirements

 

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri tai DI), aiempaa kokemusta SolidWorks-, Creo-, Catia-, NX- tai Inventor-suunnittelujärjestelmien käytöstä sekä kokemusta 2D-suunnittelusta. Haemme uran kaikissa vaiheissa olevia henkilöitä joten meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki. Hae siis paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään!

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa: 

  • PDM- järjestelmätuntemus
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua
  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 25.6.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan, että hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Unit Manager Matti Jääskeläinen, puh. +358 40 660 5140.

Information

Application deadline : 26/06/2018
Ota yhteyttä : Iiris Koponen
Region : Finland - Central Finland - Jyvaskyla

Hae