Prosessisuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

PROSESSISUUNNITTELIJOITA

 

vakituiseen työsuhteeseen uudelle Kotkan toimipisteellemme.

 

Prosessisuunnittelijana työskentelet toimitusprojektien parissa ja työtehtäväsi sisältävät mm. PI-kaavioiden piirtämistä, prosessimitoitusta sekä laatudokumentointia.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa energiatekniikan insinöörin tai DI:n koulutusta, sekä muutaman vuoden kokemusta prosessisuunnittelusta. Etsimme rohkeaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka on innokas oppimaan uutta.

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:  

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky
  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti
  • Tehokas ja tarkka ote työhön
  • Halu oppia uutta ja kehittyä
  • Aiempi kokemus prosessiteollisuudesta (etenkin kokemus voimalaitosympäristöstä nähdään eduksi)

Other

Haemme ja haastattelemme koko kesän ajan uusia vahvistuksia tiimeihimme eri puolille Suomea. Meillä on tarpeita syksylle monilla eri aloilla, joten jos et löytänyt ilmoitusta joka vastaa osaamistasi tai kiinnostustasi, laita meille avoinhakemus tulemaan. Otamme niitä mielellämme vastaan! Huomiothan, että kesän aikataulujen takia haastattelut jakautuvat pidemmälle aikavälille ja rekrytointiprosessit saattavat hieman venyä tavallista pidemmiksi. Teemme kuitenkin mielellämme palkkauksia heti sopivien henkilöiden tullessa kohdalle ja aloitusajankohta on sovittavissa.

 

Tartu siis tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 13.8.2018 alla olevasta linkistä.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Hanna-Riitta Vesa, puh. 050 385 1792.

Information

Application deadline : 14/08/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Kymenlaakso - Kotka

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.