IT -tukihenkilö

 

ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista.

 

ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 28 000 ihmistä yli 20 eri maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään yli 500 asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla: Espoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Kotkassa, Jyväskylässä, Tampereella, Kokkolassa, Raahessa ja Oulussa. 

Tasks

IT-tukihenkilönä avustat laitteiden, ohjelmistojen ja järjestelmien ylläpidosta, hankinnoista ja asennuksista sekä yleisestä lähi- ja ohjelmistotuesta. Tuntemus Windows palvelimista on eduksi. Lisäksi erilaisten vikatilanteiden selvittely kuuluu työtehtäviisi. Tehtävään kuuluu tarpeen mukaan myös muutaman aluetoimiston lähituki,  esim kerran viikossa Hyvinkään, Hämeenlinnan ja Jyväskylän toimistoilla käynti. Hyvinkäällä sijaitsee Alten Finlandin IT-osasto.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa ja laaja-alaista IT-tietotaitoa sekä teknistä osaamista. Arvostamme hakijoissa asiakaslähtöisyyttä, hyviä tiimitaitoja, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, ja hyvää englanninkielen taitoa. CAD-ohjelmien asennukset ovat myös sinulle tuttuja. Työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä mielellään vähintään 3 vuotta.

 

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 6.1.2019 alla olevan linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään liittyvät haastattelut järjestetään ALTEN Finlandin Hyvinkään toimistolla. 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa HR Business Manager Pertti Jussila, pertti.jussila@alten.fi, puh. +358 40 634 2464.

 

Information

Application deadline : 01/06/2018
Ota yhteyttä : Pertti Jussila
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.