IT -tukihenkilö

 

ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua insinööri- ja suunnitteluosaamista.

 

ALTEN Finland on osa ALTENia. ALTEN on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista, joka työllistää yli 28 000 ihmistä yli 20 eri maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään yli 400 asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla: Espoossa, Hyvinkäällä, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Paimiossa, Raahessa, Oulussa, Kokkolassa ja Kotkassa. Tavoitteenamme vuonna 2018 on palkata liki 180 uutta suunnittelijaa ja asiantuntijaa Suomen toimipisteillemme.

 

 

Tasks

IT-tukihenkilönä avustat laitteiden, ohjelmistojen ja järjestelmien ylläpidosta, hankinnoista ja asennuksista sekä yleisestä lähi- ja ohjelmistotuesta. Tuntemus Windows palvelimista on eduksi. Lisäksi erilaisten vikatilanteiden selvittely kuuluu työtehtäviisi. Tehtävään kuuluu tarpeen mukaan myös muutaman aluetoimiston lähituki,  esim kerran viikossa Hyvinkään, Hämeenlinnan ja Jyväskylän toimistoilla käynti. Hyvinkäällä sijaitsee Alten Finlandin IT-osasto.

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutustaustaa ja laaja-alaista IT-tietotaitoa sekä teknistä osaamista. Arvostamme hakijoissa asiakaslähtöisyyttä, hyviä tiimitaitoja, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, ja hyvää englanninkielen taitoa. CAD-ohjelmien asennukset ovat myös sinulle tuttuja. Työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä mielellään vähintään 3 vuotta.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän kasvavassa ja mielenkiintoisessa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 31.5.2018 alla olevan linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut pidetään Hyvinkään toimistolla.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa ma 21.5. klo 14-16 ja ke 23.5. klo 9-11 IT Manager Kim Knape,  puh. : 040 826 3106.

 

Information

Application deadline : 01/06/2018
Ota yhteyttä : Pertti Jussila
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.