Rakennesuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, valmistavan teollisuuden ja rakentamisen toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500  teknologia-alan asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla, uusimpina Kotkan, Kokkolan ja Jyväskylän toimipisteet. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tasks

 

Haemme kasvavaan huippuporukkaamme

 

RAKENNESUUNNITTELIJAA

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme, työskentelemään asiakasyritystemme vaativien suunnittelutehtävien parissa.

 

Tarjolla on itsenäinen ja haastava rooli, jossa sinulla on oman asiantuntemuksesi lisäksi mahdollisuus kehittää laajasti yrityksemme tämän alan osaamista ja liiketoimintaamme. Meillä pääset toimimaan yhteistyössä kaikkien suunnittelutoimialojen (mm. kone- ja laitesuunnittelu, putkistot ja laitokset, sähkö ja automaatio, sekä tietojärjestelmät) kanssa saman katon alla.

 

Requirements

 

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri tai rakennusmestari) ja aiempaa työkokemusta teollisuuden teräsrakenne- ja kunnossapitosuunnittelusta sekä lujuuslaskennasta. Tehtävän kannalta tärkeässä roolissa ovat myös Tekla Structures, Robot Structural Analysis, MicroStation ja AutoCAD -ohjelmistojen osaaminen.

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Kokemus tehdas- tai tuotantolaitosympäristöistä

  • Matkustusvalmius

  • Kokemus ja halukkuus ohjata muiden työskentelyä

  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi, suullisesti ja kirjallisesti

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 23.4.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Juuso Tikka, puh. 040 156 4171.

 

Information

Application deadline : 05/06/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae