Layout- ja putkistosuunnittelija

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

Tasks

 

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

 

LAYOUT- JA PUTKISTOSUUNNITTELIJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500 teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tarjoamme sinulle tehtävän teknisenä asiantuntijana vaativissa prosessiteollisuuden suunnitteluprojekteissa. Meiltä saat myös haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten arvostettujen suuryritysten kanssa. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja osaavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

 

Requirements

 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI), aikaisempaa kokemusta suunnittelusta sekä osaamista PDMS (Aveva) ja/tai AutoCAD Plant 3D – suunnittelujärjestelmistä.

 

Alla mainituista osaamisista on hyötyä tehtävän hoidossa: 

  • Aikaisempi kokemus layout- ja putkistosuunnittelusta

  • Kokemus muista suunnittelujärjestelmistä

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä ohjata ja organisoida myös muiden suunnittelijoiden toimintaa

  • Halua ja kykyä ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä

 

 

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille CV:si palkkatoiveineen sekä iskevä ”miksi haluat juuri meille” – hakemuksesi. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.6.2018 alla olevan linkin kautta. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Experienced Business Manager Matti Jääskeläinen, puh. 040 660 5140.

Information

Application deadline : 05/06/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.