Sähkösuunnittelijoita

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

 

Tasks

 

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme Turkuun 

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA 

 

haasteellisiin ja monipuolisiin asiakasprojekteihin.

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500 teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja. 

Tarjoamme sinulle tehtävän teknisenä asiantuntijana haastavissa ja monipuolisissa suunnitteluprojekteissa. Mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä voit halutessasi päästä työskentelemään jopa ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

 

Requirements

 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI), aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta sekä Autocad-, E3-, Vertex, EPLAN- tai CADS-suunnittelutyökalujen osaamista. Työtehtävät voivat hakijan toiveiden mukaan suuntautua joko laite- tai prosessisähköistyksen eri tehtäviin teollisuuden parissa.

 

 Alla mainituista osaamisista on hyötyä tehtävän hoidossa: 

  • Kyky työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä

  • Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu

  • AutoCADin, CADSin, Vertexin, EPLANin, E3:n ja/tai jonkun muun suunnittelutyökalun hallinta

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Aikaisempi asennustausta, sähköistyksen ja instrumentoinnin suunnittelu sekä asennusvalvonta- ja käyttöönottokokemus katsotaan merkittäväksi eduksi

 

Other

 

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.6.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Information

Application deadline : 05/06/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Southwest Finland - Turku

Hae