Nuoria sähkösuunnittelijoita

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

 

Tasks

 

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme Turkuun 

NUORIA SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA 

kasvamaan ja kehittymään työn ohessa teollisuuden sähkösuunnittelun ammattilaisiksi.

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo liki 500 teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.


Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä teollisuuden sähkösuunnittelun parissa, jossa voit halutessasi päästä työskentelemään jopa ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Sinulla on mahdollisuus päästä kiinnostaviin ja haastaviin tehtäviin monipuolisissa asiakasprojekteissa sekä kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja apuaan antavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa. Asiakasyrityksemme tukee osaamisesi kehittämistä talon sisällä!

 

Requirements

 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) sekä jonkin verran kokemusta sähkösuunnittelusta aiempien töiden, harjoittelujen tai kouluprojektien kautta. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tarkka ja itsenäinen työote sekä kehittämisintoinen asenne. Meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki, eli hae paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään. Otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja -haluiset hakijat.Etsimällämme henkilöllä on:

  • Sähkötekniikan insinöörin tai DI:n opinnot suoritettuna tai vähintään loppusuoralla

  • AutoCADin, CADSin, Vertexin, EPLANin, E3:n ja/tai jonkun muun suunnittelutyökalun perusteet hallussa

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta oppia lisää

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalua

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

  • Kiinnostusta kehittyä alansa ammattilaiseksi

 

Other

 

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. 

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.6.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Information

Application deadline : 05/06/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Southwest Finland - Turku

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.