Nuoria sähkösuunnittelijoita

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

Tasks

 

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

NUOREMPIA SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

kasvamaan ja kehittymään työn ohessa teollisuuden sähkösuunnittelun ammattilaisiksi Tampereen toimipisteellemme.

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa liki 500 teknologia-alan asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

Tarjoamme sinulle tehtävää vaativissa teollisuuden suunnitteluprojekteissa osana ammattitaitoista sähkösuunnittelutiimiämme. Sähkösuunnittelutiimi työskentelee monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien parissa ja tässä tehtävässä tulet tukemaan kokeneempaa sähkösuunnittelijaa hänen tehtävissään samalla kun kehityt alan ammattilaiseksi. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi sähkösuunnitelmien piirtäminen mallista eri suunnitteluohjelmia käyttäen. Tulet työskentelemään itsenäisellä työotteella, mutta tiimi on sinun tukenasi ja sinä vastavuoroisesti heidän tukenaan.

Tämä on erinomainen tilaisuus päästä kartuttamaan arvokasta työkokemusta. Työntekijöidemme osaamisen kehittyminen on asiakasyrityksellemme tärkeää. Sinulla on mahdollisuus päästä kiinnostaviin ja haastaviin tehtäviin monipuolisissa asiakasprojekteissa. Asiakasyrityksemme tukee osaamisesi kehittämistä talon sisällä!

 

Requirements

 

Toivomme sinun olevan uransa alkuvaiheessa oleva AMK tai Diplomi-insinööri. Sinulla on ymmärrystä suunnittelun perusteista sekä piirikaavioista ja olet tutustunut eri suunnitteluohjelmistojen käyttöön. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tarkka ja itsenäinen työote. Tämän lisäksi olet joustava tiimipelaaja ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on: 

  • Sähkötekniikan AMK-insinöörin tai DI:n opinnot suoritettuna tai loppusuoralla

  • AutoCADin, CADSin, Vertex ED:n, E-Planin ja/tai E3:n perusteiden osaamista

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuutta ja innokkuutta oppia lisää

  • Paineensietokykyä sekä joustavaa asennetta

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

  • Kiinnostusta kehittyä alansa ammattilaiseksi

 

Hakijalta toivomme kokemusta suunnittelusta harjoittelujen tai kouluprojektien kautta, mutta otamme huomioon myös uransa alussa olevat kehittymiskykyiset ja –haluiset hakijat.

 

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.6.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Information

Application deadline : 05/06/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.