Mekaniikkasuunnittelijoita

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja. ALTEN Finland on osa ALTEN Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista. ALTEN Group työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään melkein 500 asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla.

Suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, raskaan konepajateollisuuden, talotekniikan ja teollisuuden sähköautomaation toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

 

Haemme nyt menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

 

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt sekä urallaan ensimmäisiä askelia ottavia tulevaisuuden lupauksia että muutaman vuoden tai enemmän kokemusta omaavia mekaniikkasuunnittelun ammattilaisia eri asiakasprojektien pariin. Pääset toimimaan suunnittelu- ja asiantuntijatehtävissä mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ammattilaisia, joiden joukkoa pääset osaamisellasi täydentämään. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

 

Requirements

 

Eduksi katsomme Soveltuvan teknisen koulutuksen (esim. insinööri tai DI) ja aiemman kokemuksen Creo-, SolidWorks-, Catia-, NX- tai Inventor-suunnittelujärjestelmien käytöstä. Haemme uran kaikissa vaiheissa olevia henkilöitä joten meille tärkeintä on motivaatio ja tekemisen meininki. Hae siis paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään!

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • PDM-järjestelmätuntemus katsotaan eduksi

 

Other

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 4.6.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksen välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Business Manager Anna Lammi, puh. 0400 528 273.

Information

Application deadline : 05/06/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae