Sähkösuunnittelija

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

 

Tasks

 

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

 

TEOLLISUUDEN SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

 
vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme.

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 400 teknologia-alan asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 26 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tarjoamme sinulle tehtävän teknisenä asiantuntijana vaativissa suunnitteluprojekteissa. Meiltä saat myös haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

 

Requirements

 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai DI), aikaisempaa työkokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta sekä Autocad-, E3-, ePLAN- tai Vertex-suunnittelutyökalujen osaamista. Työtehtävät voivat hakijan toiveiden mukaan suuntautua joko laite- tai prosessisähköistyksen eri tehtäviin teollisuuden parissa.

 

Alla mainituista osaamisista on hyötyä tehtävän hoidossa:

 

  • Kyky työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Asiakaslähtöinen asennetta ja vastuunottohalu

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Aikaisempi asennustausta, suunnittelukokemus, asennusvalvonta- tai käyttöönottokokemus katsotaan merkittäväksi eduksi.

 

 

Meille on työnantajana tärkeää tarjota työntekijöillemme työnteon vastapainoksi erilaisia etuuksia. Tuemme työntekijöidemme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme mahdollisuuden ottaa irtiottoja arjesta. Laaja työterveyshuolto pitää huolta työntekijöidemme terveydestä. Haluamme huolehtia myös työajan ulkopuolella työntekijöidemme turvallisuudesta ja hyvinvoinnista laajalla vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille CV:si palkkatoiveineen sekä iskevä ”mitä haluaisit meillä tehdä” – hakemuksesi. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 7.5.2018 alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä ja hakuprosessista antaa Business Manager Anna Lammi, puh +358 400 528 273.

Information

Application deadline : 08/05/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae