Automaatiosuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja. ALTEN Finland on osa ALTEN Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista. ALTEN Group työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään melkein 500 asiantuntijaa kymmenellä eri paikkakunnalla.

Suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, raskaan teollisuuden, ja automaatio- ja sähkötekniikan toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Lisäksi meillä on vahvaa osaamista dokumentaation ja teknisen kirjoittamisen aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

 

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Lahden toimipisteellemme.

 

Tehtävässä pääset toimimaan suunnittelijana asiakkaamme toimitusprojekteissa. Meiltä saat myös haasteellisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on halutessasi mahdollisuus päästä työskentelemään myös ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Referenssisalkustamme löytyy niin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa kuin myös huikeita kasvutarinoita omista työntekijöistämme ja heidän uristaan.

 

Requirements

 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta automaatiotekniikan alalta (esim. insinööri tai DI), aikaisempaa kokemusta PLC-ohjelmoinnista sekä tuntemusta HIMA-turvalogiikkajärjestelmästä ja Siemens Step7 ympäristöstä. Myös muiden automaatiojärjestelmien ja ohjelmoitavien logiikoiden kokemus katsotaan eduksi.

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Matkustusvalmius Suomessa sekä ulkomailla

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

 

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.  Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä.  Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 25.4.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana. Huomioithan kuitenkin, että teemme mielellämme palkkauksia välittömästi sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Elina Innanen, puh. 040 635 8825.

Information

Application deadline : 26/04/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Päijänne Tavastia - Lahti

Hae