Pienputkistosuunnittelija

ALTEN Finland tarjoaa teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja. ALTEN Finland on osa ALTEN Groupia, joka on yksi Euroopan johtavista insinööri- ja suunnittelutoimistoista. ALTEN Group työllistää yli 28 000 ihmistä 21 eri maassa. ALTEN Finlandin palveluksessa työskentelee nykyään melkein 500 asiantuntijaa yhdellätoista eri paikkakunnalla.

Suurimmat asiakkaamme toimivat prosessi- ja energiateollisuuden, raskaan konepajateollisuuden, talotekniikan ja teollisuuden sähköautomaation toimialoilla – me vuorostamme vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tarjoamalla kattavan valikoiman palveluja kyseisillä aloilla. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten suuryritysten kanssa.

Tasks

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kasvavaan asiantuntijaorganisaatioomme

 

PIENPUTKISTOSUUNNITTELIJAA

 

Jyväskylän toimipisteellemme.

 

Tarjoamme sinulle tehtävän teknisenä asiantuntijana vaativissa prosessiteollisuuden suunnitteluprojekteissa. Meiltä saat myös haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa, monipuolisessa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa voit halutessasi jopa päästä työskentelemään ulkomailla sijaiseviin ALTENin toimipisteisiin. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten arvostettujen suuryritysten kanssa. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja osaavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI), aikaisempaa kokemusta putkisto-/pienputkistosuunnittelusta sekä osaamista Catia V5/V6 piping/tubing- suunnittelujärjestelmistä.

 

Alla mainituista osaamisista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Tuntemus pienputkistoista (alle 42mm)

  • Paperikonetuntemus

  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyvät tiimityötaidot, oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Kokemus muista suunnittelujärjestelmistä katsotaan eduksi

 

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kehitämme asiakkaillemme uusia järjestelmiä ja ylläpidämme jo toimitettuja ratkaisuja. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä.            

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 7.5.2018 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Experienced Business Manager Matti Jääskeläinen, puh. 040 660 5140.

Information

Application deadline : 08/05/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Central Finland - Jyvaskyla

Unfortunately, the deadline for this application has passed. But we have many other vacancies available. Learn more about our latest job offers on the front page.