Ohjelmistotestaaja

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

Tasks

 

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme

 

OHJELMISTOTESTAAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteellemme.

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 400 teknologia-alan asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 26 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Requirements

 

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. Insinööri tai DI) sekä kokemusta ohjelmistotestauksesta. Meille tärkeää on motivaatio ja tekemisen meininki, eli hae paikkaa rohkeasti, vaikka sinulle ei vielä työkokemusta paljoa olisi kertynytkään.

 

Arvostamme lisäksi seuraavia valmiuksia tehtävän hoidossa:

 

  • Työkokemusta ohjelmistotestauksesta

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

  • Kokemus laitteistotason ohjelmoinnista

 

Eduksi katsotaan kiinnostus tai kokemus Linux-, iOS- ja Android- sovelluksista sekä Java ja C++ -ohjelmointikokemuksen. Myös kokemus Robot Frameworkista katsotaan eduksi.

 

 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä. Kasvatamme liiketoimintaamme Jyväskylässä ja mielenkiintojesi mukaan voit halutessasi päästä mukaan kehittämään alueen liiketoimintaa sekä toimimaan myynnin teknisenä tukena. Osaamisellamme tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja menestymistä

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 23.04.208 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Juuso Tikka, puh. +35840 156 4171.

Information

Application deadline : 24/04/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Central Finland - Jyvaskyla

Hae