AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

Tasks

Haemme menestyvään ja kasvavaan asiantuntijayritykseemme henkilöä

 

 

AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAN

 

 

tehtävään Tampereelle.

 

Toimit suunnittelijana asiakkaamme toimitusprojekteissa. Voit olla urasi alkuvaiheilla oleva tekijä tai alan kokenut konkari. Arvostamme kokemusta Omron -logiikkaohjausjärjestelmien suunnittelusta sekä käyttöönotosta.

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 400 teknologia-alan asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 26 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tarjoamme sinulle tehtävän, joka koostuu monipuolisesti erilaisista automaatiosuunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten arvostettujen suuryritysten kanssa. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja osaavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

 

Requirements

Hakijoilta toivoisimme:

  • Soveltuvaa koulutusta automaatiotekniikan alalta (esim. insinööri- tai diplomi-insinööri)

  • Kokemusta Omron CX-Programmerista

  • Hands-on -mentaliteettia

  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn

  • Hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

  • Asiakaslähtöistä asennetta ja vastuunottohalua

  • Kykyä kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

Laaja-alainen eri teollisuusprosessien tuntemus on sinulle eduksi tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa sekä kokemus muista automaatio- ja logiikkaohjauksista.

 

 

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen toimenkuvan mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä työympäristössä.  Sinulla on mahdollisuus kehittyä omien kykyjesi ja kiinnostustesi mukaan nykyaikaisessa suunnittelijaympäristössä.

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 26.03.2017 alla olevasta linkistä. Huomioithan myös, että haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana.

 

Lisätietoja työtehtävän sisällöstä antaa Business Manager Juuso Tikka, puh. 040 156 4171.

Information

Application deadline : 27/03/2018
Ota yhteyttä : Iiris Koponen
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae