Mekaniikkasuunnittelijoita

Useat muut yritykset ovat ottaneet haasteen vastaan ja aikovat rekrytoida Suomi 100 – hengessä vuonna 2018 sata uutta työntekijää, me ALTENilla otimme varaslähdön tähän tavoitteeseen ja palkkasimme jo vuonna 2017 yli 100 uutta huippuammattilaista eri toimipisteisiimme. Siksi päätimme korottaa panoksia tälle vuodelle ja palkata tuplasti enemmän asiantuntijoita yritykseemme!

Kiinnostaako Sinua työ nopeasti kasvavassa ja alansa johtaviin yrityksiin kuuluvassa työyhteisössä? Haluatko päästä osaksi innostavaa ja asiantuntevaa tiimiä? Nyt Sinulla on mahdollisuus luoda uraa osana maailmanlaajuista konsernia.

 

Tasks

 

Etsimme kasvavaan asiantuntijajoukkoomme

 

MEKANIIKKASUUNNITTELIJOITA

 

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimipisteellemme liikkuviin työkoneisiin liittyviin projekteihin.

 

Meitä ALTENlaisia on Suomessa jo yli 400 teknologia-alan asiantuntijaa kahdeksalla eri paikkakunnalla. Me ALTEN Finlandilla tarjoamme teknisten alojen asiantuntemusta alansa johtaville yrityksille. Olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia, joka työllistää yli 26 000 ihmistä 21 eri maassa. Maailmanlaajuisen verkostomme ja vahvan paikallisen markkina-asemamme ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme juuri heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ratkaisuja.

 

Tarjoamme sinulle tehtävän, joka koostuu monipuolisesti erilaisten liikkuvien työkoneiden ja laitteiden suunnittelutehtävistä toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Referenssisalkustamme löytyykin lukuisia pitkäaikaisia kumppanuussuhteita pohjoismaisten arvostettujen suuryritysten kanssa. Suomessa työyhteisöömme kuuluu raudanlujia ja osaavia ammattilaisia, joilla ei mene sormi suuhun kiperänkään ongelman ilmaantuessa.

 

Requirements

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta konetekniikan alalta (esim. insinööri tai DI) sekä kokemusta-nykyaikaisista 3D-suunnitteluohjelmistoista. Odotamme hakijalta etenkin Catia V5:n tai NX-järjestelmän hallintaa. Etsimme sekä kokeneita konkareita että uransa alkuvaiheessa olevia suunnittelijoita, ja tehtäväkenttä muotoutuu hakijan osaamisen ja toiveiden mukaan.

 

Alla mainituista valmiuksista on hyötyä tehtävän hoidossa:

  • Asiakaslähtöinen asenne ja vastuunottohalu

  • Kokemus liikkuvien laitteiden mekaniikkasuunnittelusta tai teräsrakennesuunnittelusta, esimerkiksi puomeista

  • Kyky työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä

  • Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky

  • Halu ja kyky ottaa vastuuta monipuolisesta tehtäväkentästä

  • Kyky kommunikoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti

 

 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 2.4.2018 alla olevan linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa Business Manager Anna Lammi, puh. 040 052 8273.

Information

Application deadline : 03/04/2018
Ota yhteyttä : Tina Ahteensivu
Region : Finland - Pirkanmaa - Tampere

Hae